«Παλεύουμε ώστε να εξασφαλίσουμε τα ποσά ώστε οι αγρότες μας να αποζημιωθούν για τις ζημιές τους … πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον πρωτογενή τομέα»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Άλφα Τηλεόρασης, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Έβρου και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Σταύρος Κελέτσης.

  • “Η Κυβέρνηση υλοποιεί όσα είπε προεκλογικά επιδεικνύοντας συνέπεια και αξιοπιστία στην πολιτική … ο προϋπολογισμός σηματοδοτεί το άνοιγμα μιας νέας εποχής”.
  • “Τα μέτρα της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό είναι στη σωστή κατεύθυνση … εφαρμόζεται ένα καινούριο σχέδιο στη διαχείριση του προσφυγικού”.
  • “Ο κ. Ερντογάν έχει κάνει ήδη το λάθος να τα βάλει με τους πάντες … εμείς είμαστε έτοιμοι σε ότι αφορά στην αμυντική μας θωράκιση & ξεδιπλώνουμε όλα τα διπλωματικά μας όπλα”.
  • “Παλεύουμε ώστε να εξασφαλίσουμε τα ποσά ώστε οι αγρότες μας να αποζημιωθούν για τις ζημιές τους … πρέπει να ρίξουμε το βάρος στον πρωτογενή τομέα”.

“Χρόνια πολλά σε όλους τους Εβρίτες, καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προκοπή σε κάθε εβρίτικο νοικοκυριό”.