Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΣΟ με την ΠαΔΕΕ – Συμμετείχε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης

Αθήνα, 11.01.2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΣΟ με την ΠαΔΕΕ

Συμμετείχε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης

Συναντήθηκαν χθες (10/1/2022) στα Γραφεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) στην Αθήνα οι αντιπροσωπείες της ΔΣΟ και της ΠαΔΕΕ. Η ΠαΔΕΕ είναι η Ένωση όλων των Ελληνικής καταγωγής Βουλευτών και Γερουσιαστών από τις χώρες όλου του κόσμου. Επικεφαλής της ΠαΔΕΕ είναι ο γνωστός Γερουσιαστής τoυ Rhode Island των ΗΠΑ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης. Στην αντιπροσωπεία της ΔΣΟ συμμετείχαν ο βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος (Γραμματέας της ΔΣΟ), ο βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης (Ταμίας) και ο βουλευτής Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης.

Ο βουλευτής Έβρου προσφωνώντας τα μέλη της αντιπροσωπείας είπε ότι οι ίδιοι «αποτελούν δύναμη για την Ελλάδα παγκοσμίως, αφού λειτουργούν ως υπερασπιστές των εθνικών μας θεμάτων στις χώρες τους». Αναφερόμενος στην αποτροπή της οργανωμένης από το Τουρκικό κράτος προσπάθειας εισβολής στη χώρα το Μάρτιο του 2020, τόνισε ότι «πρέπει όλες οι χώρες της Ευρώπης και Παγκοσμίως να καταλάβουν ότι το μεταναστευτικό αποτελεί στα χέρια αυταρχικών ηγετών όπλο στον υβριδικό πόλεμο ενάντια στον σύγχρονο κόσμο και πρέπει να αντιμετωπιστεί ενιαία και με συνεργασία των χωρών».

«Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε με πολύ χαρά στην πατρίδα μου τον Έβρο, τις προσεχείς μέρες προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τις ομορφιές, τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας», τόνισε κλείνοντας την προσφώνησή του ο κ. Κελέτσης. Η αντιπροσωπεία της ΠαΔΕΕ πρόκειται να επισκεφθεί τον Έβρο την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη.