Εισηγητής στο 1ο Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, ο Σταύρος Κελέτσης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εισηγητής στο 1ο Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, ο Σταύρος Κελέτσης!

Εισηγητής στο πρώτο, απόλυτης ουσίας αλλά και υψηλού συμβολισμού, νομοσχέδιο της Κυβέρνησης θα είναι ο Βουλευτής Έβρου. Πρόκειται για ένα κομβικό Νομοσχέδιο, με καινοτόμες –και επιτακτικές- διατάξεις, με επίκεντρο την οργάνωση της Κυβέρνησης και του Κράτους.

«Στόχος μας η Θεσμική Επανεκκίνηση».

Το Νομοσχέδιο αναμένεται να αποτελέσει βασικό «πυλώνα» οργάνωσης και κλιμάκωσης του Κοινοβουλευτικού έργου.

Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο Υπουργός Επικρατείας υπογράμμισαν από το βήμα της Βουλής, τη μείζονα σημασία του Νομοσχεδίου για το παρόν και τον καθορισμό του τρόπου που θα διέπει στο μέλλον, την Κυβερνητική και Κρατική λειτουργία.

«Νομοσχέδιο – τομή στη Δημόσια Διοίκηση».

Ο βουλευτής Έβρου και Εισηγητής του Νομοσχεδίου ανέφερε σχετικά :

«Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που βάζουν τάξη σε χρόνιες παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης. Στις διατάξεις του περιλαμβάνονται δομικές αλλαγές, που θα αλλάξουν –όχι μόνο το ύφος- αλλά και τον ίδιο τον τρόπο λειτουργίας της Κυβέρνησης και της Πολιτείας. Αποτελεί τεράστια προσωπική τιμή και ευθύνη, ο ρόλος του εισηγητή στο πρώτο Νομοσχέδιο της Κυβέρνησής μας».

Άμεσα το Νομοσχέδιο, την Πέμπτη στις Επιτροπές.

Το Νομοσχέδιο κατατίθεται άμεσα, την Τετάρτη 24 Ιουλίου, και την επόμενη μέρα θα τεθεί σε διαβούλευση στις αρμόδιες Επιτροπές, προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να συζητηθεί από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

«Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει προετοιμασία, το επίπεδο της μεθοδικότητας της Κυβέρνησης είναι πρωτοφανές στη μεταπολίτευση», δήλωσε σχετικά ο βουλευτής Έβρου και εισηγητής του 1ου Νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.